• Vi tar imot gruppebestillinger, også utover åpningstider.

Om oss
I sentrum av Os med panoramautsikt

Oseana Kafe

Oseana Kafe. Vi ligger helt i fjæresteinene i sentrum av Os med panoramautsikt over Bjørnefjorden og vakre snødekte Folgefonna i horisonten…

Vi har lokaler i mange størrelser og utforminger, alt fra restaurant 5 meter fra sjøen til vakre Griegsamlingen hvor man får en enestående og unik ramme med vakre kunstverk rundt enhver feiring. Griegsamlingen egner seg meget godt til vielser, bryllup, konfirmasjoner og årsdager.

Uteservering ved restaurant er en drøm på fine sommerdager, det skal letes lenge etter større nærhet til sjø og flottere utsikt. Vi har også en fantastisk takterrasse med alle rettigheter, denne kan også brukes til vielser eller ute-bryllup.

I tillegg har vi flere andre små og store lokaler hvor vi kan skreddersy etter behov. Vi bestreber hver dag å skape en hyggelig og god stemning hos oss. Vi har et enestående godt kjøkken og opplever at våre gjester setter stor pris på våre anstrengelser for å servere mat som hver gang er av topp kvalitet.

Vårt mål er at alle gjester skal oppleve å bli godt tatt vare på og at de får en utsøkt mat- og serviceopplevelse som gjør at de ønsker å komme tilbake. Vi har tett oppfølging med deg som kunde fra forespørsel til ferdig arrangement, vi er løsningsorientert og kunnskapsrik i forhold til oppfølging og gjennomføring av ulike typer arrangement.

Vår stolthet er våre kokker, vår unike beliggenhet og vårt personlige engasjement i våre gjester.

Ta kontakt med restaurant@oseana.no for bestilling eller prisforespurnad.

Kontakt oss