Påsmurt

Alle typer leveres med valg mellom ost/skinke, reker, røkelaks, roastbiff og annet.

Ciabatta 55,-
Baguette stor, 55,-
Focaccia 55,-
½ Rundstykke 26,-
Wraps 55,-
Snitter 32.- pr. stk
Assorterte luksussnitter med stek, roastbiff, reker, røkelaks eller skinke 35.- pr.stk

Karbonadesmørbrød 65,-
Tallerkenretter 150.-
Lunsjtallerken, fem typer pålegg med brød og smør

BUFFETER

ALLE PRISER ER BEREGNET PÅ CATERING,
SAMME BUFFET I RESTAURANT HAR EGNE PRISER.

KOLDTBORD, STANDARD 310,- per kuvert

Røkelaks med eggerøre
Gravet laks med sennepsaus
Urtemarinert grønnskjell med to typer pesto
Røkt blåkveite
Ovnsbakt ørret med urtesmør
Hjemmelaget roastbiff med remulade
Spekefat med tre typer spekeskinke
Confitert kyllinglår
Waldorfsalat
Kremet potetsalat
Brød, smør, frisk salat og dressinger

KOLDTBORD, LUKSUS 410,- per kuvert

Chilimarinert scampi
Gravet laks med sennepsaus
Helstekt indrefilet av okse, med sopp og syltet rødløk
Marinerte krepsehaler, reker og blåskjell
Kyllingfilet fylt med soltørket tomat og mozzarella
Grillskinke og pastrami
Spekefat med melon og druer
Eggerøre
Røkelaks
Saltbakte poteter
3 typer ost
Rømmesild/tomatsild
Frisk salat og dressinger
Brød, smør

TAPASBUFFET 330.-

kjøttboller i tomatsalsa
sitronmarinert kylling
chillimarinert scampi
wrapsbiter med røykelaks og snøfrisk
dadler med bacon
saltbakte poteter
pai med chorizo
focaccia,aioli,oliven og salsa

SKALLDYRBUFFET 410.-

reker med skall
halve fylte krabbeskjell
hvitvinsdampede blåskjell
ørretfilet med urtelokk
ovnsbakte rotgrønnsaker
røykelaks
sjøkreps
marinert scampi
eggerøre
aioli,majones,sennepsaus,sitron
brød og smør

SPEKEBORD 375.-

spekeskinke med agurk og gulrot
fenalår
roastbiff med kremet potetsalat
baconsurrede dadler
salami
pate
2 typer ost med ristede nøtter og honning
eggerøre
flatbrød
tyttebærrømme
brød, smør, majones
Tillegg: rømmegrøt m tilbehør kr. 80.- pr. prs.(må forhåndsbestilles)

GRILLBUFFET 395.-

2 typer pølser
Scampi spyd
Kyllinglår
Lam i skiver (sesong) eller tilsvarende
svinenakke
pastasalat
potetsalat
frisk salat
dressing og brød

Tillegg for varmretter til koldtbord
Gryterett 92,-
Grillede kyllinglår 28,-
Lasagne 62,-

DIVERSE RETTER

Forretter
Aspargessuppe 85,-
Spekeskinke og melon 75,-
Gåseleverpate med toast og plommechutney 110,-

Hovedretter
Lammestek med tilbehør 185,-
Svinestek med kokte poteter, surkål og gulrøtter 195,-
Helstekt indrefilet av okse, grønnsaker, rødvinsaus, fløtepoteter 330,-

Enkle varmretter/overtidsmat
Lasagne med brød og salat 125,-
Biff Stroganoff med ris eller potetstappe 165,-
Viltgryte med kokte poteter og tyttebær 188,-
Lammegryte med ris eller potetstappe 176,-
Lapskaus med flatbrød og smør 99,-
Kjøttkaker med kokte poteter, ertestuing og gulrøtter 140,-
Kyllingbryst med soppsaus, grønnsaker og ris 165,-

Desserter
Frisk fruktsalat med hjemmelaget vaniljekrem 75,-
Sjokolademousse med hjemmelaget vaniljekrem 65.-
Opera kake (vår saftige hjemmelagede sjokoladekake)
Serveres med bringebærcoulis og friske bær 85.-
Ostetallerken med hjemmelaget chutney og honningglaserte valnøtter 120.-