SELSKAP- OG BANKETTMENY 1

Blåskjell og torsk
Tomatiserte blåskjell og torskesuppe med persillerot

Lammecarré
Urtemarinert lammecarré med ovnsbakt potetmos,
gulrot purre, fyllt portobello sopp, asparages og trøffel glace saus

Sjokoladefondant
Sjokoladefondant med rabarbrasuppe og vaniljeis

Kaffe eller te
Kr 695,- pr kuvert
Alle tre retter serveres på tallerken

SELSKAP OG BANKETTMENY 2

Kveite
Stekt kveite i estragon, paprika og ertebuljong

Indrefilet av storfe
Langtidsbakt indrefilet av okse servert med grillet bifftomat,
duchesspotet og bernaisesaus

Pannacotta
Bringebær pannacotta med gele og mørk sjokoladekonfekt

Kaffe eller te
Kr 605,- pr kuvert
Alle tre retter serveres på tallerken

SELSKAP OG BANKETTMENY 3

Laks
Sprøstekt laks med urtehollandaise saus

Lammeskanke
Braisert lammeskank med ristet spinach,
smørstekt sopp, ovnsbakt potet med bacon og sjy

Skogsbærmousse
Skogsbærmousse på sjokolade servert med marinerte skogbær

Kaffe eller te
Kr 600,- pr kuvert
Alle tre retter serveres på tallerken

SELSKAP OG BANKETTMENY 4

Kamskjell
Smørstekte kamskjell med gulrot- hasselnøttsalat og persillecoulis

Reinsdyr
Lett grillet indrefilet av rein i plommesaus
med blomkålpure, persillerot og timianstuede poteter

Kald og søt
Cappuccino parfait

Kaffe eller te
Kr 695,- pr kuvert
Alle tre retter serveres på tallerken

SELSKAP OG BANKETTMENY 5

Krepsehaler
Krepsehaler med sennepsaus i butterdeigkister

Brosme
Confiltert brosme med stekt fennikel, cherrytomater
servert med potetmos og balsamicosmør saus

Crème de Pistache

Kaffe eller te
Kr 550,- pr kuvert
Alle tre retter serveres på tallerken